Gubahan hantaran untuk Pertunangan atau Perkahwinan

Gubahan hantaran untuk Pertunangan atau Perkahwinan

Bagi bakal pengantin yang akan melangsungkan majlis perkahwinan atau yang akan melangsungkan majlis pertunangan dan inginkan kelainan, Andaman Kak Yam juga menyediakan perkhidmatan gubahan hantaran pada harga yang cukup Istimewa!

Gubahan hantaran juga ditawarkan dengan menggunakan bunga segar atau fresh flower.


Nota : Bunga-bunga yang selain daripada yang disebutkan di atas juga ada tetapi bergantung kepada stok bunga jika ada. Pihak kami tidak dapat menjanjikan stok bunga kerana ianya bergantung kepada bekalan bunga oleh panel kedai bunga kami.

2. Harga yang dikenakan termasuklah item seperti di bawah :
2.1 – Aksesori – kain satin, reben, polisterin dan lain-lain
2.2 – Tray hantaran
2.3 – Dulang
2.4 – Alas dulang


3. Khusus untuk anda, kami sediakan bekas untuk gubahan hantaran yang boleh dipinjam/disewa secara PERCUMA. Tertakluk kepada siapa tempah dulu dia dapat dulu. Tak payah nak pening-pening keluarkan modal beli bekas untuk gubahan hantaran. Dengan syarat anda perlu mendapatkan perkhidmatan gubahan dari kami terlebih dahulu.

4. Harga yang dikenakan adalah berdasarkan jumlah dulang yang melibatkan gubahan hantaran bunga. Sebagai contoh jika anda menempah 5 dulang, maka harga yang dikenakan adalah lebih murah berbanding 1 dulang. Walaubagaimanapun, harga yang dikenakan juga bergantung kepada berapa banyak dan jenis bahan yang akan digunakan nanti atas permintaan pelanggan.

5. Maklumat tambahan :
5.1 – Jika pelanggan menyediakan bahan sendiri, pihak kami akan hanya mengambil upah untuk membuat gubahan hantaran sahaja.
5.2 – Contoh gubahan hantaran dan gambar ada disediakan di butik Andaman Kak Yam.
5.3 – Pilihan bunga tertakluk kepada stok bunga dan tempoh masa 2-3 hari diperlukan untuk mendapatkan stok bunga. Oleh yang demikian, tempahan dan persetujuan awal diperlukan.

Anda yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan kami, sila hubungi Kak Yam 013 – 765 2830 atau Tasha 013 – 237 7001 untuk temujanji anda di butik kami.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.
X