Koleksi Pelamin Andaman Kak Yam

Koleksi Pelamin Andaman Kak Yam

Dengan pengalaman lebih daripada 20 tahun di dalam bidang andaman dan solekan, Andaman Kak Yam menyediakan konsep pelamin yang terkini dan koleksi pelamin terdiri daripada :
1 – Pelamin dewan
2 – Pelamin rumah
3 – Pelamin mini – majlis pertunangan atau majlis pernikahan

Rekaan pelamin mengikut citarasa pelanggan juga disediakan tetapi ianya bergantung kepada pilihan pakej perkahwinan atau pakej pertunangan yang diambil.

Pihak Andaman Kak Yam akan mencadangkan tema yang dikehendaki manakala pihak pengantin boleh membuat keputusan untuk menentukan tema yang dikehendaki.

Tentunya rekaan pelamin juga mengambil kira dari segi hiasan pelamin. Bagi pelamin yang menggunakan hiasan bunga, kami akan menggunakan artificial (high quality) flower. Sekiranya fresh flowers menjadi pilihan, pihak kami juga boleh menyediakan dengan harga yang sangat berpatutan.

Gambar Koleksi Pelamin Pengantin ada disediakan di butik Andaman Kak Yam. Contoh pelamin mini sebenar kini terdapat di butik kami. 

Hubungi Tasha 013 237 7001 sekiranya anda ingin membuat tempahan pakej andaman atau solekan untuk majlis perkahwinan atau majlis pertunangan.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.
X